vedonlyönti, pokeri, kasino ja bingo bonuskoodit

Näin lyöt tennisvetosi

tennis bettingMoniin muihin urheilulajeihin verrattuna tennisvetojen lyöminen on huomattavasti helpompaa. Se on jalkapallon jälkeen toiseksi suosituin laji, joten tennisottelut ovat vedonlyöntibisnekselle erityisen tärkeitä. Jos kyseessä on ensimmäinen tennisvetosi, tämä opas kertoo sinulle kaikki tennisvedonlyönnin perusteet, selittäen vedonvälittäjien tennikselle tarjoamat vaihtoehdot, missä voit vetosi lyödä ja kuinka voit parantaa ennusteitasi. Tenniksen vedonlyönti on kuitenkin uhkapeliä, joten suosittelemme harrastamaan sitä rajoitetusti ja tutusmaan alla oleviin vinkeihin, parempien valintojen tekemiseksi.

Jos tennisvedonlyönti on sinulle uusi tuttavuus ja haluat harrastaa sitä vain silloin tällöin, pääset tämän sivun luettuasi heti toiminnan pariin. Vaikka olisit ammattivedonlyöjä, joka haluaa laittaa tenniksenkin osalla rahoiksi, olemme luoneet juuri sinullekin sopivan oppaan. Tämän sivun loppuosasta löydät monia lähteitä, joiden avulla voit parantaa valintojasi ja rahoitusstrategioistasi.

Tenniksen vetovaihtoehdot – Näin lyöt tennisvetosi

Tennisturnauksia käydään melkein vuoden ympäri, esimerkkeinä ATP, WTA sekä ITF, joten on ymmärrettävää, miksi tennis on niin vedonlyöjien kuin -välittäjien joukossa suosituimpia lajeja. Kussakin ottelussa on kaksi osanottajaa, eikä tasapeliä tunneta, joten tennis on monia muita lajeja yksinkertaisempi vetokohde.

Vedonlyönnin kertoimet

Useimmissa maissa vetojen kertoimet merkitään desimaalimuodossa, kuten 1,7, tai 2,3. Tutustukaamme esimerkin avulla siihen, miten kertoimia käytetään ja miten mahdolliset voitot lasketaan. Kun lyöt 10 € vedon kertoimella 1,7, saat voittaessasi 17 € (1,7 X 10 € = 17 €, joka sisältää vetosi + 7 € tuoton), kun taas hävitessäsi menetät panostamasi 10 €.

Alla esittelemme yksinkertaisen laskutoimituksen avulla desimaalikertoimien käytön salat (tunnetaan myös eurooppalaisenan vedonlyöntinä), jotta osaat laskea mahdolliset voittosi:

vedon kerroin X panossumma = voittoisan vedon mahdollinen tuotto

voitto = voittoisan vedon mahdollinen tuotto + panossumma

mahdollinen tappio = panossumma (jos vetosi häviää)

Voit helpolla soveltaa kaavoja kaikkiin valittavissa oleviin vaihtoehtoihin myös tenniksen osalla, kuten seuraavat rivit lukiessasi tulet huomaamaan:

Ottelun vedonlyönti

Otteluveto (tai 12:n markkinat) on jokaisen tennisottelun kohdalla se pääveto. Markkina sallii käyttäjien lyödä vetoa ottelun tuloksesta (voittavasta pelaajasta). Otteluveto koskee ottelun lopputulosta, jolloin jompi kumpi pelaajista on voittaja. Tenniksessa ei ole jalkapallon tavoin aikarajoistusta, sillä tennisottelua jatketaan, kunnes jompikumpi pelaajista voittaa otteluvoittoon tarvittavan erämäärän.

Otteluvedossa vedonlyöjä valitsee, kumman pelaajan puolella on. Eräiden vedonvälittäjien kohdalla voit nähdä merkinnän 12, jossa numero 1 merkitsee ensimmäiseksi listattua pelaajaa ja numero 2 toista pelaajaa.

tennisvedot ottelukertoimet

Kokonaispelien veto

Kokonaispelien veto on joko Yli/Ali, jolloin vedonvälittäjä valikoi ottelua kohden jonkin peliluvun ja vedonlyöjä valitsee, päättyykö ottelu sen Yli vai Ali. Peli on tenniserän osa, ja 6 peliä voittava pelaaja voittaa samalla pelattavan erän. Vedonvälittäjän tarjoama kokonaispelimäärä saattaa vaihdella ottelusta toiseen, samoin tennisturnauksesta toiseen.

Kokonaispelimarkkinan kohdalla Yli/Ali 20,5 valinta Yli 20,5 peliä voittaa vedon, jos tennisottelussa pelataan yli 21 peliä. Otteluista riippuen, tarjolla on muitakin Yli/Ali arvoja kuin 20,5 - esimerkiksi 23,5, 30,5 ja niin edelleen.

tennisvedot peleja yhteensa

Kokonaispeliveto koskee koko ottelua, vedonvälittäjät löytävät myös vetoja tietyn erän pelejä koskien (erä 1, erä 2, erä 3), ja vedonly;nti toimii yllä kuvatulla tavalla.

Kokonaiserien veto

Kokonaiseräveto on sekin Yli/Ali, samoin kuin Kokonaispelit, mutta vedonlyöjät arvaavat tennisottelussa pelattujen erien määrän. Tavallisin Yli/Ali-arvo on 2, 5 erää, jossa yli 2,5 veto voittaa silloin, kun ottelussa pelataan vähintään 3 erää.

Yli/Ali 2,5 erää on tavallisin markkina, koska voittoon yltää vain 2:lla 3:ste erästä. Miesten Grand Slam -turnauksissa Yli/Ali-arvo voi kuitenkin olla suurempi, sillä miehet pelaavat ottelussa usein jopa 5 erää, koska voittajan on saatava itselleen 3 erävoittoa pelatuista 5 erästä.

tennisvedot erat yhteensa

Erätasoitusveto

Erätasoitusveto on Otteluvedon kaltainen, mutta pelaajalle annetaan nyt tasoitusta ennen ottelua. Siten pelaaja A voi omata tasoituksen +1,5, kun taas pelaaja B luvun -1,5. Se tarkoittaa, että kyseisen tasoituksen omaavan pelaajan valitsemisessa tulee ottaa huomioon koko ottelussa pelattujen kokonaiserien määrä.

Jos vedonlyöjä esimerkiksi valitsee pelaaja A:n voiton tasoituksella +1,5 ja otteu päättyy: Pelaaja A 1 : 2 Pelaaja B, lopputulos tasoituksen huomioiden on pelaaja B:n hyväksi 2,5 : 2. Tasoituksella kyseinen veto siis voittaisi.

tennisvedot eratasoitus

Pelitasoitusveto

Pelitasoitusveto toimii erätasoituksen tavoin. Ero on siinä, että tasoitus lasketaan tai vähennetään kunkin pelaajan peleihin/peleistä, ei erien määrän osalla.

tennisvedot pelin tasoitus

Erävedot

Erävetomarkkina tunnetaan myös nimellä oikea tulos. Vedonlyöjät asettavat vetonsa ottelun lopullisesta erätuloksesta. Jos esimerkiksi lyöt vetoa pelaaja A:n puolesta erin 2-0, veto on voittava, kun ottelu päättyy 2-0.

tennisvedot eravedot

Tie-breakien kokonaismäärä

Myös tie-breakien kokonaismäärän veto tenniksen on Yli/Ali-veto. Vedonvälittäjä valitsee tie-breakien määrän, ja vedonlyöjät arvaavat, onko tie-brekejä ottelussa annetun arvon Yli vai Ali.

tennisvedot tiebreakkien kokonaismaara

Erävoittajan veto

Lisäksi tenniksessä on erävoittajaveto. Valinta on yksinkertainen: päätät vain, kumpi pelaajista on tietyn erän voittaja.

tennisvedot era

Turnausvoittaja

Veto turnausvoittajasta tarkoittaa, että valitset tennisturnauksen voittavan pelaajan. Kyseiset vedot voi lyödä jo ennen turnauksen alkamista.

tennisvedot voittaja

Tenniksen online-vedonlyönti

Olemme löytäneet tenniksen vedonlyönnille kaksi pääasiallista vaihtoehtoa: tavalliset vedonvälityspaikat ja urheilun online-vedonlyönti. Asuinpaikastasi riippuen, perinteinen vedonlyöntitoimisto on edelleen helppo ja nopea tapa panostaa. Internetissä toimivien vedonvälittäjien suosio on kuitenkin kasvanut kohisemalla, sillä vedonlyöjä voi pitää tilillään saldoa ja käyttää sitä esimerkiksi puhelimeltaan milloin ja missä itse haluaaa. Lisäksi online-vedonvälittäjät tarjoavat usein paremmat kertoimet, samoin kuin bonuksia ja ilmaisvetojen tai cashbackien kaltaisia kampanjatarjouksia.

eBonuskoodi.com suosittelee useita vedonvälittäjiä myös tennikseen, ja kertoo uusille pelaajille tarjotuista rekisteröitymispaketeista. Listatut online-vedonvälittäjät nauttivat satojen tuhansien asiakkaitten luottamuksesta, ja ne ovat toimineet alalla jo vuosia ja osoittaneet matkan varrella rehellisyytensä ja luotettavuutensa.

Unibet Unibet.com ComeOn ComeOn.com Bet365 Mobilbet.com
Bet365 Bet365.com Betsafe Betsafe.com Betsson Betsson.com

Saatat myös olla kiinnostunut lukemaan vedonlyönnin arvosteluja ja arvosanoja, jotka kyseisten vedonvälittäjien sivustoilla säännöllisesti pelaavat ovat antaneet.

Näin rekisteröit verkkopohjaisen vedonlyöntitilin

Reskisteröityminen kaikille sivustoille on helppoa, joten pääset saman tien lyömään vetojasi, vaikkapa tennikseen. Pääset nopeasti alkuun toimimalla seuraavasti:

  1. Valitse vedonvälittäjä yllä olevalta listalta ja napsauta itsesi sen sivustolle ja tarjouksiin.
  2. Rekisteröi itsellesi tili – kun pääset vedonvälittäjän sivustolle, napsauta painiketta "Rekisteröidy nyt".
  3. Täytä eteesi ilmaantuvaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot. Pidä tiedot aina ajan tasalla, sillä kirjaudut niillä tilillesi, talletat varoja tilille ja suoritat kotiutuksia tililtä.
  4. Kun rekisteröityminen on valmis, pääset käyttämään tiliäsi. Eräiden vedonvälittäjien kohdalla tosin joudut aktivoimaan tilisi tervetuliaisviestissä saadun vahvistuslinkin kautta. Tarkista sähköpostisi ja etsi aktivointiviesti (jollei viesti saavu muutaman minuutin kuluessa, kannattaa tarkistaa myös Roskapostikansio).
  5. Kun sinut on vahvistettu sivuston käyttäjäksi ja tilisi aktivoitu, pääset sen asiakkaille varatuille osioille. Näet myös talletussivun, jolla listataan kaikki talletusvaihtoehdot ja annetaan yksityiskohtaiset ohjeet varojen siirrosta vedonlyöntitilillesi.
  6. Valitse talletukselle maksutapa, jonka kautta haluat lisätä tilille varoja. Jokainen vedonvälittäjä tarjoaa useita eri talletustapoja, aina pankkikorteista sähköposiin lompakoihin ja tilisiirtoon. Jos haluat saada tervetuliaisbonuksen, suosittelemme sinua lukemaan bonusehdot, sillä talletusbonuksen saaminen voi olla mahdollista vain tietyillä maksutavoilla.
  7. tennisvedot betting slipLyö vetosi – heti kun olet tehnyt talletuksen, pääset myös lyömään vetoja. Selaile online-vedonlyöjän urheiluvalikoimaa, valitse menulta tennis tai muu laji, valitse haluamasi ottelu ja napsauta haluamaasi tulosta/vedonlyöntikerrointa. Valintasi lisätään silloin vetolipukkeeseesi. Luultavimmin näet vetolipukkeen selainikkunan oikeassa laidassa. Tarkista lipukkeen tiedot, kirjoita siihen vetosumma (panossumma) ja napsauta lipukkeessa olevaa "Lyö veto" -painiketta.

Jos haluat itsellesi online-vedonvälittäjän tarjoaman tervetuliaisbonuksen, tarksta myös, montako kertaa sinun on kierrätettävä summa ennen kuin voit kotiuttaa sen ja voitot. Jokaisen vedonvälittäjän omalta sivulta löydät juuri sen bonusehdot.

Ennen kuin käteiskotiutuksia käsitellään, sinua pyydetään todennäköisimmin suorittamaan tilisi varmennus. Se on normaali menettely ja jokainen asiakas joutuu läpikäymään varmennusken ennemmin tai myöhemmin. Varmennuskäytäntö vaihtelee vedonvälittäjästä toiseen, mutta se voi olla nopea puhelinsoitto, jolla varmistetaan henkilötietojasi tai sinua voidaan pyytää vahvistamaan henkilötietosi askiakirjoin (tässä tapauksessa lataat vedonvälittäjän sivustolle pyydetyt asiakirjat, kuten kuvallisen henkilöllisyystodistuksen tai julkispalvelun laskun, jossa on nimi ja osoite). Pyynnöstä ei tule tuohtua, sillä se on alalla standarditoimi. Kun tilisi on varmistettu, voit kotiuttaa voittosi, tallettaa lisää varoja ja lyödä uusia vetoja. Pelaaja suorittaa varmennuksen kunkin tilin osalla vain kerran.

Urheiluvedonlyönti, kuten muukin uhkapeluu, voi luoda peliriippuvuuden ja johtaa varojen menetykseen. Siksi muistutamme sinua siitä, että jokainen vedonvälittäjä tarjoaa mahdollisuuden pyytää pelikieltoa suoraan sivustonsa ja tilisi kautta, jolloin voit rajoittaa talletuksiesi ja panostesi suuruutta ja yhteismäärää tietyn ajanjakson aikana tai lopullisesti, jos huomaat peliriippuvaisuuden vaikeutavan elämääsi. Ota vedonvälitäjään yhteyttä ja keskeustele vedonlyöntisi rajoittamisesta.

Ennen ottelua lyöty veto vs liveveto

Tenniksen online-vedonlyönnin etuihin lukeutuu myös mahdollisuus panostaa sekä ennen ottelua että sen aikana. Perinteisissäkin vedonlyöntipisteissä panostat toki ennen otteluita, mutta ottelunaikainen livevedonlöynti on mahdollista vain verkossa.

Livevedonlyönti on loistava tilaisuus panostaa silloin, kun ottelut ovat jo käynnissä. Osa vedonvälittäjistä tarjoaa lisäksi mahdollisuuden katsoa ottelu oman vedonlyöntitilisi kautta, suoratoistolähetyksen muodossa. Koska markkinat muuttuvat ottelun ja sitä koskevien livevetojen aikana nopeaan, siihen liittyy tavallista vedonlyöntiä suurempi riski.

Tennisennusteet

Kun harrastat tennisvetojen lyömistä, saatat seurata intuitiotasi tai suosikkiin liitettyä kerrointa. Toisinaan saatat kuitenkin lyödä vetosi pelkästään tietyn pelaajan puolesta, koska haluat olla tämän puolella. Mikään mainituista ei ole viisas tapa tehdä päätöksiä ja siksi suosittelemmekin sinua tutustumaan kinkin tennispelaajan uraan ja kehitykseen, samoin kuin ottelussa pelaavien henkilökohtaisten mittelöiden historiaan. Siten teet parhaiten perustellun vetopäätöksen.

Omaan tutkimukseen kannattaa yhdistää muiden vedonlyöjien antamat vihjeet ja vinkit. Löydät verkosta helpolla monia ilmaisia vetoennusteita ja luonnollisesti maksullisia palveluita, jotka auttavat tenniksenkin osalla. Vaikka vetovinkkejä on saatavilla monesta lähteestä, lopullinen päätös tulee silti tehdä pelaajakohtaisiin tilastoihin pohjautuen.

Vetovinkkipalveluita:

  • Ilmaiset tennisennusteet & Rahanhallinta

Tennistilastot

Jos haluat osallistua tenniksen vedonlyöntiin, omaat jo varmasti jonkin verran tietoa pelaajista ja eri turnauksista. Suosittelemme silti lämpimästi, että tutustut tennistrendejä ja todennäköisyyksiä valottaviin tilastoihin eri turnausten osalla. Esimerkiksi TennisStats247.com on loistava lähde niin päivittäisten tennistulosten, livetulosten, tilastojen ja eri puolilla maailmaa pelattavien turnausten, kuten ATP:n, WTA:n ja ITF:n osalla. Kyseinen sivusto on kerännyt ja kategorioinut monia tilostotietoja ja muita tennikseen liittyviä yksityiskohtia tavalla, joka helpottaa parhaan vetovaihtoehdon valitsemista.

Johtopäätökset

Oppaan luettuasi omaat jo perustiedot, joilla pääset tenniksen vedonlyönnissä alkuun. Tämä osio vastaa kysymykseen "Kuinka lyön tennisvetoja?" antamalla helposti seurattavia ja yksityiskohtaisia ohjeita, esimerkkejä vedoista ja kertoimista, sekä esittelemällä online-vedonlyönnin vaihtoehtoja. Siten se on loistava alkupaketti jokaiselle uudelle tennisvetojen lyöjälle.