Pokeri Bonuskoodit

Nettipokeriteollisuus on ajan mittaan kokenut maailmanlaajuisia ylä- ja alamäkiä, ja Texas hold’emin kaltaiset pokeripelit ovat vuosien saatossa kasvattaneet pelaajien ymmärrystä pokerin taktiikan, taitojen ja bluffaamisen, matemaattisten todennäköisyyksien ja silkan onnen suhteen. Vaikka Texas hold’em onkin verkon suosituin pokeriversion, on tarjolla myös monia muita vaihtoehtoja, kuten 5 Card -pokeri, 7 Card stud, sekä Hi Lo -pokeri.

Pelaa pokeria netissä. Nyt voit pelata pokeria milloin haluat, monelta haluat, vastaan pelaajia ympäri maapalloa, käyttäen oikeaa tai leikkirahaa. Voit pelata mitä vain pokerin versiota, Texas Hold’emista Omahaan, 7 Card Studista Card Drawiin.

Pidätkö pokeripeleistä?

Käy pokerihuoneissamme täällä ja rekisteröidy käyttämällä yhtä listatuista bonuskoodeista jotta saat taatun rahabonuksen. Valituissa pokerihuoneissa on kaikki pelit joita etsit: Texas Hold’em, Omaha Hi/Lo, Omaha Poker, 7 Card Stud Poker, 7 Card Stud Hi/Lo.

Ohessa listatut pokeritahot omaavat MGA:n toimiluvan Euroopan osalla.

Pokeribonusten vertailu 2021

Bonuskoodi
Unibet.com Unibet Poker kampanjakoodi
Betsafe.com Betsafe Poker bonuskoodi
Betsson.com Betsson Poker kuponkikoodi
Redbet.com Redbet Poker kampanjakoodi
bet365.com Bet365 Poker bonuskoodi
Expekt.com Expekt Poker bonuskoodi

Kuten jokainen voi itse havaita, nettipokeria löytyy usean eri ooperaattorin valikoimasta. Vaikka osa tahoista on suurten kansainvälisten yritysten omistamia, pelivalikoimissa ja pelaajakunnassa on suuriakin eroja. Suomen pelaajat voivat esimerkiksi pelata muita eurooppalaisia ja sen ulkopuolella asuvia vastaan, sillä pelaajakuntaan pääsee maailmanlaajuisesti. Samaan aikaan suomalaiset pelaajat voivat liittyä pokeriturnauksiin, mutta käteispelejä ei ole tarjolla.

Mitä bonuksilla ja kampanjakoodeilla kannattaa tehdä?

Yllä esiteltyjen, Suomessa toimiluvan omaavien pokeritahojen pikainen katsaus paljastaa, että valikoiman runsaus on peräti kiehtovalla tasolla. Bonusten lunastaminen on yksi niistä houkuttimista, joilla uusia pelaajia saadaan rekisteröitymään. Osa pokerioperaattoreista tarjoaa talletusbonuksen, joka on yksinkertaisesti ensitalletusta osin tai kokonaan vastaava bonussumma, kun taas toiset tahot voivat ojennella talletusvapaita bonuksia tai turnauslippuja.

Pokerisivustoilla ilmoitetut bonukset ovat maksimiarvoja, jotka uusi pelaaja saa. Ne myönnetään tiettynä prosenttilukuna käteistalletuksen määrästä. Bonuksen prosenttiluku ja maksimiarvo vaihtelevat operaattorilta toiselle, joten suosittelemme jokaista lukemaan kunkin pokerisivuston omat bonusehdot suurella huolella.

Kyseiset bonuksia koskevat yksityiskohdat ovat tärkeitä, sillä eri rekisteröitymispaketeilla on erilaiset vaatimukset minimitalletuksen, ensitalletukseen käytetyn maksutavan sekä kierrätysvaatimuksen tai bonuksen pelaamiseen käytettävissä olevan ajan suhteen.

Mitkä ovat tarjolla olevat bonusvaihtoehdot?

Talletusbonus

Talletusbonus on bonus, joka tarjotaan käteistalletuksesta tai -siirrosta. Useimmiten talletusbonus vastaa tehtyä talletusta jonkin prosenttiluvun verran ja johonkin maksimisummaan saakka. Jos bonus on esimerkiksi 100 % jopa 100 $:oon saakka, pelaaja saa ylimääräistä pelirahaa jopa 100 $, kunhan tekee 100 $ talletuksen. Sitä suurempi talletus ei kuitenkaan tuo suurempaa bonussummaa, ja alhaisemmalla talletuksella saa vain 100 % tehdystä talletuksesta.

Talletusvapaa bonus

Talletusvapaa bonus on bonus, jonka pelaaja saa talletusta tekemättä. Vaikka se on pokerissa nykyään suhteellisen harvinainen, pokerioperaattorit käyttävät toisinaan talletusvapaata bonusta pönkittääkseen kilpailukykyään muita saman alan toimijoita vastaan. Talletusvapaa bonus on tavallisesti arvoltaan varsin vaatimaton, esimerkiksi 5-10 $, mutta päätös on luonnollisesti kunkin pokerihuoneen oman strategian sanelema. Talletusvapaata bonusta ei voi kotiuttaa, vaan se on käytettävä pokerissa/pokeriturnaukseen osallistumiseen.

Turnauslippubonus

Turnausliput tai pelimerkit ovat toinen pokerista löytyvä bonusmuoto. Käteisbonuksen sijaan pelaajalle tarjotaan lippuja tai pelimerkkejä tiettyihin peleihin/turnauksiin. Nämä lukeutuvat pokerin yksinkertaisimpiin bonuksiin, sillä lippua tai merkkiä ei voi myydä tai kotiuttaa, mutta sillä mahdollisesti saadut turnausvoitot ovat pelaajan. Turnauslippuja tarjotaan sekä talletuksella että ilman talletusta, lisätietoja löydät kultakin pokerisivustolta.

Bonuskoodit

Bonuskoodit tai rekisteröitymiskoodit muodostuvat kirjaimista tai numeroista, ja niitä voi käyttää pokerisivuston erikseen merkityissä kentissä ja vain tiettyjen bonusten aktivoimiseen. Tällaiset kampanjakoodit voivat olla tarjolla tilin rekisteröintiin tai vanhoille pelaajille talletussivulla. Kampanjakoodien tiedot löytyvät joko pokerisivustolta tai operaattori saattaa lähettää ne rekisteröityneille asiakkailleen suoraan sähköpostitse.

Bonuksen pelaamiseen liittyvät vaatimukset

Kaikkiin bonuksiin liittyy eittämättä kierrätysvaatimuksia, jotka pelaajan on täytettävä ennen bonuksen kotiuttamista. Pokeribonusten erikoispiirre on se, että suuri osa niistä vapautuu osissa, eikä pejaaja saa koko bonusta talletuksen yhteydessä. Bonuserät vapautuvat pelaajan jatkaessa pokeripelejään ja luodessa reikkejä tai sisäänostoja. Tavallisimpiin vaatimuksiin lukeutuu kierrätysvaatimus (asiakkaan on pelattavat tietty määrä pokerikäsiä, maksettava tietty summa turnausten sisäänostoissa), pelivalikoiman vaatimukset (kierrätys lasketaan vain tietyissä peleissä pelaamisesta), talletusvaihtoehdot (talletuksen on tapahduttavat tietyillä maksutavoilla).

eBonuskoodi.com tukee vastuullista pelaamista. Aseta pelillesi rajat ja noudata niitä.