Vedonlyönnin Bonuskoodit

Urheiluvedonlyöntimaailman palvelut ja kilpailukyky ovat kohonneet aivan uusiin ulottuvuuksiin, sillä vaihtoehtoja on entistä enemmän. Kukin operaattori pyrkii täyttämään asiakkaitten vaateet ja toiveet, tarjoamaan kilpailukykyiset kertoimet ja kattamaan mitä erilaisimmat urheilutapahtumat niin ennen ottelua kuin sen aikana lyötävillä vedoilla. Tarjolla on niin perinteinen otteluvoittaja, kuin harvinaisemmat vetolinjat, joita monet vedonvälittäjät jo tänään arvostavat.

Internet urheilu vedonlyönti. Nauti urheilu vedonlyönnin suurimmasta vallankumouksesta 21. vuosisadalla. Nyt voit lyödä vetoa netissä mistä tahansa urheilutapahtumasta missä vain maailmassa, ennen-jälkeen tai livenä. Jos luulet että pystyt arvaamaan oikein urheilutapahtuman lopputuloksen – silloin vedonlyönti on sinua varten. Tästä näet vedonlyönnin välittäjämme ja voit rekisteröityä tässä käyttämällä yhtä listatuista bonuskoodeista saadaksesi taatun rahabonuksen. Valitut vedonlyönnin välittäjät kattavat monenlaiset urheilutapahtumat ja markkinat – löydät varmasti haluamasi vedon täältä.

Kaikki täällä listatut operaattorit omaavat MGA:n luvan Euroopan alueella tapahtuvalle toiminnalle.

Urheiluvedonlöynnin bonusvertailu 2021

Alta löydät vertailun suomalaisista operaattoreista ja niiden bonuskoodeista sekä muista tiedoista:

Bonuskoodi
Unibet.com Unibet kampanjakoodi
ComeOn.com ComeOn bonuskoodi
Betsafe.com Betsafe bonuskoodi
Mobilbet.com Mobilbet bonuskoodi
Betsson.com Betsson kuponkikoodi
bet365.com Bet365 bonuskoodi
Redbet.com Redbet kampanjakoodi
Expekt.com Expekt bonuskoodi

Vertailutaulukon pikainen vilkaisu paljastaa urheiluvedonvälittäjien osalla useita mielenkiintoisia valintoja. Monet operaattoreista kuuluvat johonkin suureen eurooppalaiseen ryhmään ja niillä on toimilupa Suomen lisäksi monella muullakin lainsäädäntöalueella. Se vaikuttaa luovan lisäluottamusta, sillä brändin nimi on kansainvälisellä tasolla tunnetumpi.

Mitä bonuksilla ja kampanjakoodeilla kannattaa tehdä?

Kun tarkastelemme lisensoitujen suomalaisten operaattoreitten vedonlyöntitarjouksia, huomaamme valinnanvaraa riittävän runsaasti. Bonukset ovat vain yksi niistä markkinointitavoista, joita eri operaattorit käyttävät ja joita uudet asiakkaat voivat rekisteröityessään lunastaa. Eräät toimijat tarjoavat talletuksen yhteydessä talletusbonuksen, useimmiten ensitalletusta vastaavan bonussumman, toiset taas jakavat ensivetoa vastaavia ilmaisvetoja. Bonuksen lunastaminen ja aktivoiminen saattaa edellyttää bonuskoodia – kunkin tarjouksen ehdot kertovat lisätietoja.

Kukin operaattori esittelee sivustollaan maksimibonuksensa, joka on tyypillisesti tietty prosenttiluku tehdystä talletuksesta/lyödystä vedosta. Prosenttiluku luonnollisesti vaihtelee operaattorilta toiselle, joten suosittelemme lukemaan kunkin bonuksen omat ehdot suurella huolella.

Kyseisillä yksityiskohdilla on usein suuri merkitys, sillä tervetuliaisbonukseen voi liittyä mitä erilaisimpia rajoituksia minimitalletukseen, ensitalletuksessa käytettyyn maksutapaan, kierrätysvaatimukseen tai voimassaoloon liittyen.

Mitkä ovat tarjolla olevat bonusvaihtoehdot?

Talletusbonus

Talletusbonus on käteistalletuksesta tarjottu bonus. Se ilmoitetaan prosenttilukuna alkuperäisestä talletuksesta. Jos tarjous on esimerkiksi 100 % ensitalletusbonus jopa 50 €:oon saakka, saat vedonvälittäjän sivustolla tekemästäsi ensitalletuksesta tallettamasi summan 100 %:sena jopa 50 €:oon saakka. Jos ensitalletuksesi siis on 25 €, saat bonusta 25 €. 50 €:n ensitalletus tuo tullessaan 50 €, mutta 100 €:n talletuksella bonus on siis kuitenkin 50 €, joka on maksimiraja.

Talletusvapaa bonus

Toisinaan vedonvälittäjät tarjoavat talletusvapaita bonuksia, jotta saavat mahdolliset pelaajat testaamaan palveluitaan. Vaikka onkin mielenkiintoista, että käyttäjät voivat kokeilla operaattorin palveluita tällä tavoin, ja vaikka nämä bonukset siis saa ilman talletusta, niihin liittyy silti ehtoja, jotka asiakkaan tulee lukea huolella ja joita hänen on noudatettava voidakseen kotiuttaa mahdolliset voitot. Jokaisella operaattorilla on omat ehtonsa, ja niihin voi lukeutua henkilöllisyyden varmennus ja käteistalletuksen teko ennen kotiutusta, tai bonuksen kierrätysvaatimus.

Ilmaisvetobonus

Ilmaisvetobonus tarkoittaa vetoa vastaavaa bonusta. Rekisteröitymisbonusten kohdalla ilmaisveto on prosenttimäärä ensimmäisestä vedosta. Jos tarjous esimerkiksi lupaa 50 % ilmaisvedon jopa 50 €:oon saakka, ensimmäinen vedonvälittäjän sivustolla lyöty veto palkitaan jopa 50 €:n ilmaisvedolla, joka on 50 % hyväksyttävästä vedosta. Tässä tapauksessa siis 50 €:n veto tuo 25 € ilmaisvedon, 100 €:n ensiveto puolestaan 50 €:n ilmaisvedon. Sen sijaan 200 €:n ensimmäisellä vedolla saa bonusta vain 50 €, joka on mainittu maksimiraja. Ilmaisvedon voi käyttää muiden vetojen lyömiseen oman tahdon mukaisesti, mutta voittoisa veto ei tuo itse vetosummaa. Lisätietoja löydät kunkin vedonvälittäjän omilta kampanjasivuilta.

Bonuskoodit

Bonus- tai kampanjakoodit ovat kirjaimista tai numeroista muodostuvia koodeja, joita voi käyttää bonuksen lunastamiseen vedonvälityssivustolla erikseen merkityissä kentissä. Bonuskoodeja on tarjolla niin tilin rekisteröimiseen kuin vanhoille pelaajille uusien käteistalletusten tekoon. Kampanjakoodit löytyvät useimmiten vedonvälittäjän omalta sivustolta, bonusehdoista, tai voit saada niitä vedonvälittäjältä suoraan sähköpostiisi, jos kyseiset koodit on tarkoitettu vain rekisteröityneille pelaajille.

Vedonlyöntivaatimukset

Kaikkiin bonuksiin liittyy jonkinlaisia ehtoja, jotka pelaajan on täytettävä ennen varojen kotiuttamista. Suosittelemme jokaista lukemaan bonukseenn liittyvät ehdot erityisen suurella huolella jo ennen bonuksen lunastamista. Yleisimpiä ehtoja ovat kierrätysvaatimus (bonuksen/talletuksen uudelleenpelaaminen tietyn lukumäärän verran), minimikertoimeen liittyvät vaateet (vedolla on oltava vähintään määritelty kerroin, jotta se lasketaan kierrätykseen), talletusvaihtoehdot (talletus tietyllä maksutavalla).

Urheiluvedonlyönti

Urheiluvedonlyönti on uhkapeliä, jossa arvataan eri urheilulajien otteluiden ja turnausten mahdollisia tuloksia. Vaikka niin perinteiset kuin verkossa toimivat vedonvälittäjät tarjoavatkin valtaisan valikoiman eri urheilulajeja ja tapahtumia, muutama laji erottuu joukosta ja houkuttelee suurimman liikevaihdon. Mitä suositummasta lajista on kyse, sitä useampia eri vetovaihtoehtoja se tarjoaa, joten koemme aiheelliseksi selittää vedonlyönnin tulokkaille, mistä niissä oikein on kyse:

Yllä olevat oppaat johdattavat ensimmäistä kertaa vetoa lyövät askel askeleelta vedonlyöntiprosessiin ja tarjoavat hyödyllisiä vinkkejä. Tässä osiossa listattujen urheiluvedonlyönnin bonusten kera haluamme tarjota kaikille lukijoillemme mahdollisuuden helppoon ja taitavaan vedonlyöntiin.

eBonuskoodi.com tukee vastuullista pelaamista. Aseta pelillesi rajat ja noudata niitä.