vedonlyönti, pokeri, kasino ja bingo bonuskoodit

Aloita vedonlyönti verkossa: askel askeleelta opas aloittelijoille

Onko urheiluvedonlyönti sinulle uusi tutttavuus? Tuntuuko luotettavan verkossa toimivan vedonvälittäjän löytäminen vaikealta? Etkö osaa rekisteröityä, tehdä talletusta turvallisesti, lyödä vetoa tai kotiuttaa voittojasi? eBonuskoodi.com auttaa uusia asiakkaita valitsemaan parhaat vedonvälittäjät, tarjoten myös laadukasta tietoa suoratoistosta, arvosteluja, vetovinkkejä, ja paljon muuta hyödyllistä.

Tunnemme tarkalleen jokaisen vedonlyöntiä aloittelevan kohtaamat ongelmat, joten olemme kattaneet kaikki tärkeimmät alueet:

safety suosittelemme vain turvallisia ja tunnettuja vedonvälittäjiä, joiden huostassa tietosi ja rahasi ovat turvassa

comfort vedonlyönti on verkossa mahdollista milloin ja missä sinä itse haluat

speed kirjautuminen ja vedonlyönti onnistuvat hetkessä
Markkinoilla on monia online-vedonvälittäjiä, joten turvallisen ja luotetttavan tomijan, monipuolisen vetovalikoiman ja markkinoiden valitseminen voi tuntua mahdottomalta. Tämä opas ratkaisee juuri sen ongelman.

Parhaat vedonlyöntitarjoukset

Online-vedonlyönnin maailmassa Unibet tunnetaan yhtenä maineikkaimmista toimijoista, joka kattaa monet urheilulajit, tarjoaa kullekin tapahtumalle lukuisia vetovaihtoehtoja ja vuosittain ilmaisen suoratoiston jopa yli 45 000 tapahtumalle. Unibet on yksi alan luotetuimmista ja maineikkaimmista vedonvälittäjistä, jolla on maailmanlaajuisesti yli 11 miljoonaa asiakasta.


Urheiluvedonlyönti verkossa

Rekisteröityminen askel askeleelta

Prosessi on erityisen yksinkertainen ja onnistuu muutamassa minuutissa, sillä Unibet ei halua asiakkaittensa kohtaavan monimutkaisia toimia.

unibet bonuskoodi1. aluksi sinun on siirryttävä Unibetin sivustolle ja napsautettava oikean ylälaidan Liity nyt -painiketta

2. rekisteröitymissivulla sinun tulee antaa henkilötietosi, kuten nimi, syntymäaika, osoite, käyttäjätunnus, salasana jne

3. käytä Unibet-bonuskoodia sille varatussa rekisteröitymislomakkeen kohdassa

4. napsauta lopuksi alalaidan Liity nyt -painiketta, kunhan ensin vahvistat olevasi yli 18-vuotias

Talleta varoja tilillesi

Kun olet rekisteröitynyt, sinut kirjataan sisään automaattisesti ja sinua pyydetään tallettamaan varoja tilillesi. Jos siis haluat aloittaa vedonlyönnin, sinun on ensin tehtävä talletus.

Maksutapojen valikosta löydät monia eri talletustapoja, mutta suosituimmat niistä ovat:

Luotto- ja debit-kortit – Tämä lienee se suosituin talletustapa, sillä rahat siirtyvät silloin Unibet-tilillesi välittömästi, ilman lisäveloituksia. Valittavissa ovat korteista esimerkiksi Visa, Maestro, MasterCard ja Electron.

 • napsauta Talletusta, valitse valuuttasi, ja sen jälkeen luotto-/debit-kortti listalta
 • anna korttisi tiedot ja summa, jonka haluat tallettaa (minimi on 5 ja maksimi 40 000)
 • napsauta lopuksi Tee talletus

Skrill/Neteller – sähköisen lompakon käyttö on nopeaa ja turvallista, ja talletus on tilillä välittämästi, eikä Unibet veloita maksutapavast ylimääräistä

 • napsauta aluksi Talletusta, valitse sitten maksutapojen listalta Skrill tai Neteller (tarvitset siis olemassa olevan Skrill- tai Neteller-tilin)
 • valitse valuuttasi, anna Skrill-tilisi tiedot ja talletettava summa (minimi on 5 ja maksimi 35 000), ja napsauta sitten kohtaa Tee talletus
 • sen jälkeen sinut ohjataan Skrillin sivustolle, jossa vahvistat maksun
 • rahat ovat tililläsi muutamassa sekunnissa ja voit lyödä ensimmäisen vetosi.

Tilisiirto – Tämäkin on mainio ja turvallinen talletustapa, vaikkakin yksi hitaimmista. Asuinmaastasi/valuutasta riippuen maksu näkyy tililläsi vasta 1-3 arkipäivän kuluttua, toisinaan vasta 10 päivän päästä.

 • valitse tässäkin tapauksessa Talletus, ja sitten maksutavaksi Tilisiirto
 • pankkitilillä näkyvä nimen on oltava sama kuin Unibet-tilin rekisteröinnissä käytetyn

Nappaa tervetuliaisbonuksesi

Nyt on aika noukkia Unibetin tarjoama tervetuliaisbonus. Asuinmaastaan riippuen uudet pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena korkeintaan 100 € (100 % talletusbonus).

Unibet antaa ensitalletuksestasi (tai vedostasi) sitä vastaavan bonuksen, joten tarkistathan bonustarjoukset ja talletat summan, jolla saat korkeimman mahdollisen bonuksen. Kuinka bonus sitten lunastetaan?

 • tarkista rekisteröitymisen jälkeen sähköpostisi, josta löydät tervetuliaisbonuspaketin vahvistuksen
 • valitse Unibet-sivuston vasemman ylälaidan kohta Palvelut, ja napsauta sitten Jäsenet

Bonuksen saadaksesi sinun on täytettävä seuraavat ehdot:

 • tee hyväksyttävä talletus jotakin valittavissa olevaa maksutapaa käyttäen (sähköisen lompakon kautta tehdyt talletukset eivät välttämättä ole oikeutettuja bonukseen)
 • lyö veto urheilutapahtumaan, hyväksyttävilä kertoimilla. Jos vetosi häviää, Unibet antaa ilmaisvedon, joka on jopa 100 € suuruinen
 • bonuksilla on kierrätysvaatimus: tarkista siis Unibetin bonusehdot, joista näet myöntämiskriteerit ja kierrätysvaatimuksen, joka on täytyttävä ennen rahojen kotiuttamista

Näin lyöt vetosi

Nyt tililläsi on varoja on tullut aika lyödä ensimmäinen veto. Kuinka se onnistuu?

 • ruudun vasemmalla laidalla on Unibetin valikko, josta löytyy monia urheilulajeja, kuten jalkapallo, tennis, koripallo. Sanotaanpa esimerkiksi, että haluamme lyödä jalkapallovedon
 • täältä löydämme nopeasti useita tapahtumia ja liigoja
 • napsauta niistä haluamaasi; valitaan vaikka Englannin Valioliiga
 • nyt näemme kaikki Valioliigan ottelut, ja niiden kertoimet muodossa 1X2
 • jos haluat lyödä vetoa muilla markkinoilla, napsauta ottelulinjan oikealla olevaa painiketta (esim. 122 vetoa), joka siirtää sinut uudelle sivulle, jolla on monia kertoimia ja vetotyyppejä, kuten oikea maalimäärä, puoliaika-/lopputulos, maalintekijät
 • napsauta esimerkiksi Chelsean voittoa Swanseasta (lopputulos): lisää vetolipukkeeseesi Chelsea 1,25 kertoimella, valitse vetosummasi (5 €, 10 €…) ja napsauta Lyö veto (sivun alalaidasta voit muuttaa kertoimen merkintämuotoa: decimaali=1,25; murtoluku=1/4 ja amerikkalainen=-400)

Näin kotiutat varoja tililtäsi

Olivatko vetosi voittoisia? Onnittelut voittosummista. Nyt luonnollisesti haluat kotiuttaa voittamasi rahat tililtä.

Näin kotiutat voittosummasi:

 • fensimmäinen kotiutus kestää seuraavia kauemmin. Miksikö?
 • sinun on lähetettävä asiakirjoja varmennettavaksi (se voi kestää 48-72 tuntia – asiakkaiden paljoudesta johtuen), sillä Unibet suhtautuu taloudelliseen säännöstelyynsä erittäin vakavasti.
 • kun varmennus on suoritettu, saat asiasta kertovan sähköpostiviestin
 • toinen tapa asiakirjojen varmennukselle on ladata ne osioon Tunne asiakkaasi, Know Your Customer, (kirjaudu sisään, siirry oikeaan yläkulmaan ja napsauta Palvelut -> Jäsenet -> Tilini – > Tunne asiakkaasi, Know Your Customer)
 • voit valita asiakirjaksi esimerkiksi ajokortin, henkilökortin, puhelinlaskun, tiliotteen jne
 • voit skannata asiakirjat tietokoneellesi ja ladata ne sitten sivustolle (jollet ole varma kuinka se tapahtuu tai minne ne tulee ladata, pyydäthän apua chattuen kautta)
 • kotiutusprosessi on erittäin yksinkertainen, sillä Unibet sallii sinun kotiuttaa rahoja talletuksen tekoon käyttämäsi maksutavan kautta
 • maksutavastasi riippuen kotiutus voi kestää muutaman tunnin - Netellerin kohdalla 1-4 tuntia ja Skrillin jopa 24 tuntia (minimisumman ollessa 5 ja maksimin 35 000), Entropayn ja Paysafecardin kohdalla 1-3 arkipäivää, luotto- tai debit-kortilla (minimi on 10 ja maksimi 30 000) 1-5 arkipäivää, tai jopa 2-10 päivää tilisiirrolla (minimi on 40 ja maksimi 50 000)

Tervetuliaisbonukset

Nyt kun olet perillä siitä kuinka rekisteröidyt verkossa toimivalle vedonvälittäjälle, suosittelemme sinua tutustumaan huippuvedonvälittäjien tervetuliaisbonuksiin:

Bet365 Bet365 Betsson Betsson ComeOn ComeOn
Unibet Unibet Mobilbet Mobilbet Betsafe Betsafe

Bonusehdot pätevät. Vain uusille, yli 18-vuotiaille käyttäjille. Tämä urheiluvedonlyöntibonusten lista on voimassa vuonna 2020.